pátek 15. května 2015

Omluva, informace a jak to bude dál??

Ahooj,
ano, vidíte správně a nezdá se vám žádná noční můra, není to fata morgana nebo další nevysvětlitelné jevy. Opravdu jsem se po dlouhé době dokopala, a to berte doslova, napsat článek, ve kterém bych Vám chtěla vysvětlit, proč jsem neblogovala, nevěnovala jsem se Vám, kteří si to zasloužíte, a celkově se na všechno vyprdla (hodně slušně řečeno). Ale předem upozorňuji, psát vykecávací články mi nikdy nešlo a ani nepůjde, takže hodně trpělivosti prosím.

Hodně zkráceně bych mohla napsat, že se mi od základu změnil život, a to k lepšímu. Jsem teď šťastnější, veselejší, netrpím depresemi jako dřív a změnil se mi i náhled na život. Přerovnala jsem si priority a zjistila, že blog už není na prvních příčkách věcí, které mě dělají šťastnou. Prosím, neodsuzujte a nechte si to pořádně vysvětlit. Dřív jsem blogem žila. Snažila jsem se psát články pravidelně, psát o tom, co by vás mohlo bavit, snažila jsem se přicházet s něčím novým a nalákat nové čtenáře. Byl to můj hlavní úkol a snažila jsem se ho plnit svědomitě. Zabralo mi to hrozně moc času a když se teď ohlížím zpětně, vůbec jsem nežila osobní život. To se však změnilo.


Kamarádka, která viděla, že vůbec nežiju, mě začala vodit na různé akce a já objevila krásu dospívání

a užívání si. Napíšu to natvrdo - chodím každý víkend chlastat a v pondělí do školy chodím věčně s kocovinou nebo radši nechodím vůbec. Ale mě se to líbí. Ti, kdo mě už viděli ví, že působím jako milá, slušná holka, ale já taková opravdu nejsem. Jsem typ člověka, kterého většina z vás nejspíš nemá rád, ale jsem smířená s tím, že po tomto článku mě hodně čtenářů opustí. Ale víte co? nevadí mi to. Nebudu se tím trápit, protože já jsem teď šťastná.

Abych se ale vrátila k blogu. Dala jsem si bez oznámení pauzu, ale zjistila jsem, že ačkoliv si teď užívám, psaní mi chybí. Chybí mi psaní recenzí, orientace v knižním světě, všeobecný přehled a především Vy čtenáři. (Teď si trochu protiřečím s předchozím odstavcem, ale jsem zmatená a nedokážu to správně popsat. Chybíte mi, ale nebudu se zlobit na ty, co po tomto článku odejdou a už se nevrátí). Chci zase začít psát. Nebude to, to co dřív. Články se budou objevovat nejspíš s větším odstupem, ale budu se snažit aspoň trochu psát. Taky komentovat vaše blogy, které mi tolik chybí a když pomyslím na to, kolik jsem toho zameškala, svírá se ni žaludek.

Nevím, co dál na to napsat. Jsou to jen zmatené bláboly sedmnáctileté holky, co neví co chce, ale potřebovala jsem, abyste věděli, jak to teď se mnou zhruba je a doufám, že se najde někdo, kdo to aspoň trochu pochopí. Celé to asi nepochopí nikdo, protože to nechápu ani já sama. Ale důležité asi je, že se vracím a chci být zase aktivní! Doufám, tohle slovo je tu taky už po xté, že se najde aspoň pár čtenářů, klidně i jeden, který vydrží a bude mě i nadále podporovat.

Omlouvám se za všechno co bylo, nebo spíš nebylo. Je mi to líto, ale chystám se vše napravit. :)

17 komentářů:

  1. Nemáš se za co omlouvat. :) Je to Tvůj blog, můžeš si psát co chceš a kdy chceš... :D Je to jen na Tobě. Na těch fotkách vypadáš šťastně, moc Ti to tam sluší...a to je podstatné...mít přátele, žít a smát se. Protože Ti ten čas, který bys "zaspala", nikdo nikdy nevrátí...Doufám, že budeš psát aspoň malililičko, vždycky si hrozně ráda Tvé články čtu. Ale stačí mi vědět, že jsi šťastná... :)

    Užívej, směj se a poznávej nové lidi...to je to nejdůležitější... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímně, když jsem u tebe byla, říkala jsem si, že jsi typ člověka, který rád kalí, teda v tvém případě by rád kalil. :D No rozhodně jsem šťastná, že ses našla, jestli to mohu tak říct. :) Já tohle mooc dobře znám. :D
    Ale to nemění nic na tom, že mi chybíš.. :) Ale to je jedno, hlavně žij. :)

    Rozhodně se ale nepřemlouvej psát články jen kvůli nám, pak se ti to zhnusí. :) My věrní si počkáme. :))
    (Ehm... moudro dne! :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Já vím, jak to s tebou poslední dobou je a jsem ráda, že jsi konečně aspoň trochu happy. Jsem celkem ráda, že ty chlastačky s tebou nepodstupuji protože to co si pamatuju.... :D
    Nicméně si určitě ráda přečtu článek, když nějaký napíšeš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Uf, som rada, že sa ozývaš, už som sa o teba začínala báť, či si sa náhodou nezľahla niekde pod čiernu zem :D Je super, že si užívaš život, rozhodne ti to schvaľuje a nejaká tá oslava či diskotéka sú tiež good :D Čo môže byť lepšie než v piatok po celom týždni jednoducho vypnúť a vyblázniť sa? :-)

    Vôbec sa na teba nehnevám, nie je za čo :-). Som rada, že si pridala článok a teším sa na ďalšie, či už budú bývať pravidelne alebo nie, vždy sem rada zavítam a prečítam si niečo od teba, či už recenziu alebo príbeh :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, určitě je dobře, že chodíš do společnosti, věnuješ svůj čas svým kamarádkám osobně a ne jenom přes PC, nevím, co myslíš těmi akcemi, ale kvůli tobě doufám, že je to tanec, kino, čajovna, výstava apod. a ne hospoda a chlastačky. S tím chlastáním buď prosím opatrná, alkohol je droga, na chvilku tě udělá šťastnější, ale pak tě zničí. Chlastačky nejsou skutečným životem, naopak je to útěk z reality, je to klamný svět iluzí. A každý víkend být ožralá? To je fakt cesta do pekel. Teprve až se dokážeš bavit i bez alkoholu, budeš fakt v pohodě. Kamarádi, kteří tak často chlastají a tebe taky pobízejí do chlastání, nejsou moc dobří kamarádi, zřejmě si řeší nějaký svůj osobní mindrák. Nechápu tvé kamarádky na komentářích, že tě v tom ještě povzbuzují. Hodně štěstí a vzpamatuj se! Zábava ano, ale bez alkoholu. Skutečná osobnost alkohol k životu nepotřebuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Jsem o rok starší, ale už jsem dávno pochopila, že užívat si život jenom přes chlast není správné a opravdový život to není. Zjevně jsi ještě trochu nedospělá, že k tomu, aby ses bavila, potřebuješ berličku v podobě alkoholu. Dávej si ale pozor, aby ses dokázala bavit i bez toho. Tohle vážně není cool, i když si možná tak připadáš. S flaškou v ruce se každému dobře kecá a každému se dobře hraje na dospělého a zkušeného, ale vážně to není nic, s čím bych se, být tebou, chlubila.

      Vymazat
    2. Souhlasím s výše uvedenými komentáři :) Každopádně je to tvůj život, ty si ho určitě řiď podle svého a pokud ti to tak vyhovuje, je to tvá věc :) Jsem ráda že jsi zpět :)

      Vymazat
    3. Bavit se umím i bez alkoholu, to se zas nebojte. Ano trochu nedospělá jsem, ale užívám si a momentálně mě to baví. Ale nejsem zas až tak hloupá, abych se na tom stala závislá. Držím se pravidla všeho s mírou, i když na některých akcích to nejde :D

      Vymazat
    4. Jsem opravdu ráda, že jsi šťastná. Kamarádi, různé akce apod. ti určitě schvaluju a přeju, aby ti bylo dál dobře.
      Jako jsi ty napsala přímo, že se každý týden ožíráš, tak já napíšu přímo, že se mi chlastání upřímně hnusí. Chápu, že někomu to nevadí a tobě to přijde jako super odreagování či co, ale stejně se mi to hnusí. Navíc každý týden!! A ještě kvůli tomu zanedbáváš školu :/. Neřeknu, kdyby ses opila v posledních měsících jednou, ale nemáš občas sama výčitky, jestli to náhodou trošku nepřeháníš? ( No tak dobře, TROŠKU.) Já vím, že je to tvůj život, a možná se na mě teď naštveš... ale já to s tebou myslím dobře.
      Nenapadlo tě někdy, že čirou náhodou tě může například ožralou vidět tvoje učitelka ve škole a pak bys z toho mohla mít problémy? Zvláště, když ti není ani 18? Ta pravděpodobnost je sice malá, ale je tu... Nebo kdyby tě například viděl kluk, který se ti líbí (teda pokud to taky není nějakej ochlasta, s prominutím -.-.). (Tohle všechno byly pouze příklady.) Nebo kdyby jsi ve stavu opilosti udělala něco naprosto šílenýho, třeba že by ses vyspala s někým??
      Může se ti to líbit, ale je to špatné. Hodně, hodně špatné. Ale - mám tě pořád ráda a budu na tvůj blog chodit...
      Spousta alkoholiků začínala tak, že si mysleli, že mají "všechno pod kontrolou". Víš, stačí málo, abys do toho spadla...
      Možná jsem moc upjatá, ale vyjádřila jsem svůj vlastní názor :). Ještě jednou opakuji, chci, abys byla šťastná, a nemyslím to špatně :).

      P. S. Zajímalo by mě, co na to říkají rodiče...?

      Vymazat
    5. * učitelka ve škole... myslela jsem to jako "tvoje učitelka" :)

      Vymazat
  6. Užívej si, buď sama sebou :) Já se na Tvůj blog budu ráda vracet, i když tady přibude jeden článek za měsíc. Taková období máme občas všichni. Vlastně zažívám teď dost podobné.. Spousta školy a když mám volný čas, jsem s kamarády. Nestíhám číst, natož psát, ale vím, že jednou zase bude času víc a i víc chuti do psaní :) To je asi u nás blogerů přirozené. Rozhodně se do ničeho nenuť.

    OdpovědětVymazat
  7. Obdivuji tě za to, že s to dokázala takhle přímo napsat. Já bych to třeba úplně asi nedokázala. A máš pravdu na první pohled by mě nenapadlo, že chodíš chlastat :D Já si nemyslím, že ti nějací čtenáři opustí, i když znáš lidi :D Ale tvoje recenze patří mezi nejlepší a tvůj blog je jedním slovem skvělý a hlavní, že jsi šťastná, takže ti přeji abys byla šťastná i nadále. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Naprosto tě chápu, asi každý procházel tímto obdobím, někdo dřív a jiný zase později. Myslím, že se nemusíš ani omlouvat, hlavně je, že to, co děláš tě nějakým způsobem naplňuje. Víš jak se to říká, žijeme jen jednou, tak ať to stojí za to :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ilonko to je uplne v pohode. Jasne ze nam tve psani chybi ale vsichni mame svuj zivot a je super, kdyz si ten svuj uzivas ! takze zadny omlouvani a bav se co jen to jde. a az se ti bude chtit psat, tak pis. a kdyz nebude? my pockame :)

    OdpovědětVymazat
  10. Normálně bych se vsadila, že už jsem to komentovala. :D

    Já jsem hlavně ráda, že jsi zpátky. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nemáš se za co omlouvat :) Ona je radost psát, mít blog a spousty přátel knihomolů, ale musíš na to mít chuť a hlavně, mnohem důležitější, než sedět u PC, je žít skutečný život :) Takže si užívej s přáteli a bav se :) Jen ten alkohol zrovna asi není úplně ono..Ale tak, každý se nejlíp odreaguje a zabaví jinak :) Já třeba s přáteli vymetám koncerty :D Každopádně tvé články si vždycky ráda přečtu, nezáleží na tom, jestli bude třeba jen jeden za měsíc :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem ráda, že jsi alespoň trochu zpátky :) I když jsem předtím moc nekomentovala, vždycky jsem si tvé články ráda četla :)
    Chápu, proč to tak je a nemůžeš se přece omlouvat za to, že jsi šťastná, ne? :)
    P.S. Odkud je ta fotka v těch krojích, mohu se zeptat? (Jsou to kroje, ne? :D)

    OdpovědětVymazat