čtvrtek 24. července 2014

Z mé dílny - Plánovníček

Ahoj,
ano, vidíte správně, opět nová rubrika, do které ale zase až tak přidávat nebudu, protože jsem na většinu praktických věci naprosto levá. Ani ikonka ještě není hotová, ale dodělám si co nejdřív.

O víkendu jsem se hodně nudila a nakonec jsem se rozhodla, že si udělám Plánovníček. Na tento nápad jsem nepřišla tak úplně sama, ale od Bastarky z Knihy nekoušou, která něco podobného taky před časem dělala.

V mém případě je tento deníček hlavně na recenzní výtisky, protože se mi to dost pletlo, jaká kniha je odkud, do kdy ji mám udělat recenzi a tak dále. Proto jsem byla sama sebou donuceno si v tom udělat pořádek.

Vznikl z toho Plánovníček recenzí, nad kterým jsem strávila minimálně hodinu, protože  jak už jsem zmiňovala, jsem naprosto levá, takže jsem to musela dělat na několikrát. Hlavně ty tabulky se mi vždy nějak rozhodily a já myslela, že ten počítač vyhodím z okna.

V deníčku mám taky místo na citáty a poznámky, což se mi bude hodit, protože si věčně někam něco píšu ohledně knih, ale potom to ztratím. Takhle to budu mít všechno na jednom místě.

Teď už rovnou k fotkám, na kterých je vyfocené mé umělecké dílu. Kdyby chtěl někdo něco podobného udělat, s chutí do toho!







14 komentářů:

  1. Super nápad, vyzerá to naozaj skvele :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý nápad, jak teď spolupracuji se dvěma nakladateli, hromadí se mi to :D Asi si něco takového taky založím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je naprosto dokonalé a já si snažím vést si notýsek o všem na blog, ale ještě jsem si nenašla systém.:/ :D

    OdpovědětVymazat
  4. Máš to moc hezky zpracované :) Já si zatím vedu jen blog, do kterého píšu snad všechno - přes poznámky ke čteným knihám až k nápadům na články a videa :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děsně super! :) Viděla jsem to už ve videu :) :) A fakt se mi to líbí. Já mám taky nový "deníček" ale je to jen sešit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu skvělý nápad! Já s žádnými nakladatelstvími nespolupracuji, ale musí to být hodně praktické! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné! Moc se ti to povedlo.. Možná ten tvůj nápad tak trošku "okopíruju" :D Ale kdo ví .. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to opravdu moc dobře. Moc se ti to povedlo. Určitě by nebylo k zahození, kdybych si také něco podobného vyrobila. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Takhle "levá" bych tedy taky chtěla být :D Je to skvělé, vážně se Ti to povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jak už jsem psala, je to super. :) Já bych na to neměla nervy, obdivuju tě. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Je to vážně skvělý nápad! Vypadá to skvěle, moc se ti to povedlo a určitě je to dost užitečné. :) Někdy si dělám podobné zápisky do obyčejného sešitu - tohle by na mě bylo asi moc složité. :D

    OdpovědětVymazat
  12. Páni, ten je moc krásný :333 :D
    Já jsem taky na všechno naprosto levá, nedělám si srandu :-D A kdybych si měla dělat tabulky...! Ach! xD :D Já si zapíšu do diáře ten den, kdy by to všechno mělo být, a tejden před tím datumem ještě jednu upomínku :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkný nápad, navíc hezky zpracovaný. Mě se to líbí, jsi šikovná. :)

    OdpovědětVymazat
  14. kéž bych byla takhle "levá" jako ty... Vždyť je to skvělé! Moc se mi to líbí a jestli třeba někdy budu s někým spolupracovat tak si to nejspíš také udělám.. ráda plánuju ale jen málokdy to splním :\ :D

    OdpovědětVymazat