neděle 8. března 2015

Seriály, které momentálně sleduji

I když v poslední době nemám moc času kvůli škole, která mě dosti zaměstnává, vždy se pokusím aspoň o víkendu pustit si pár epizod svých oblíbených seriálu, nebo si v týdnu zapnu na chvíli televizi, u které načerpám síly.

Sledování seriálů je pro mě příjemným relaxem a odpočinkem od mého vlastního života. Mám svůj život ráda, ale občas je pro mě nutné vypnout a nechat se unášet problémy jiných, a seriály jsou na to dokonalé. Vezmou vás do svého vlastního světa a vy nad ničím nemusíte přemýšlet, vše je vám naservírováno na zlatém podnose.

A já se s vámi teď chci podělit o seriály, které mě nadchly a sleduji je už delší dobu.



1. Gossip girl

Hodně lidí tento seriál zná pod českým názvem Super drbna. Dost často na něj narazíte v televizi, protože seriál je dost oblíbený a pouští všechny série pořád dokola. A i přesto se na něj můžu koukat znovu a znovu. Je to naivní dívčí seriál, kde se řeší kluci, oblečení a podobné věci. Povrchní, ale kdo podobné věci neřeší i v realitě? 



2. The vampire diaries

Neboli Upíří deníky, které nemohly uniknout nikomu. Taky často opakující se seriál v televizi, který má však i spoustu odpůrců. Já jsem naprostým milovníkem seriálu! Knihy mě nenadchly vůbec, ale seriálový příběh, k tomu úžasní herci a dokonalé efekty... Bomba. V poslední sérii při každém dílu i brečím, protože je to strašně dojemné a jsou ráda, že jsem vydržela přes slabší třetí a čtvrtou sérii. 




3. Gilmore Girls

Hodně holek, obzvlášť nás sečtělých, je do tohoto seriálu blázen, protože Rory je takový menší vzor. Navíc v každém díle lítají vtipné hlášky, problémy každodenního života a nesmím zapomenout na bláznivé, ale skvělé herce, díky kterým není seriál vůbec, ale vůbec nudný. 



3. How I met your mother

Jak jsem poznal vaši matku je seriál, který taktéž neomrzí a všech devět sérií jsem viděla několikrát. Teď na to nekoukám pravidelně, ale vždy při blbé náladě si pustím některý díl a nechám se unášet pryč. Je celkem jedno který díl si zrovna pustím, protože každý má v sobě něco svého a máte zaručené, že se u něj nebudete nudit. 



4. Two and half men

Dva a půl chlapa je dokonalá komedie, u které se zasměje i ten největší bručoun. Charlieho hlášky nejvíc miluji a i jeho pohled na svět je velmi zajímavý. Navíc teď seriál běží každý všední den na Nově po Ordninaci. 



5. Dr. House

Je škoda, že momentálně seriál nevysílají, ale doufám, že ho do televize zase brzy pustí. Mám ráda Housovu ironii, sarkasmus a ostrovtip. Je to velmi zajímavý člověk, od kterého by se někteří lidé i lékaři měli učit. 


To by pro dnešek byly všechny seriály, na které se stíhávám mezi všemi povinnostmi koukat buď na televizi, nebo na počítači. Samozřejmě si občas pustím i další, jako nanapříklad American horor story, Přátelé, The amazing race a další. Ty bohužel však nemám čas sledovat v plném nasazení. A jaké jsou vaše seriály, na které koukáte, nebo je máte rádi? :) 

27 komentářů:

  1. U mě to jsou určitě Upíří deníky a Gilmorova děvčata. Pěkný článek. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pozerávala som všetky vyššie zmienené, ale najviac sa mi do srdca zapísali HIMYM a Dr. House :) Teraz pozerám Suits, The 100 a The Flash :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mezi mé nejoblíbenější patří určitě nesmrtelní Přátelé a Gilmorova Děvčata, ne že bych třeba neměla ráda Gossip Girl, ale přijde mi to děsně přemodernizované a přitažené za uši :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak sleduji všechny z uvedených, seriály mi vzaly část života :D Super drbnu jsem nedávno dokoukala, teď chci dokoukat HIMYM, Gilmorky zbožňuji a Dva a půl chlapa také.
    Také můžu furt dokola koukat na Přátelé a miluji seriál Živí mrtví.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Ami: Housík je prostě božíííí!!!
    Potom také koukám na Prvních 100 a občas na Lovce duchů. Nedávno jsem začala koukat na nějaký japonský seriál o lidožravých obrech :D
    Hezký článek!

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem úplně zblázněná do TVD a HIMYM! Dívám se ještě na The Originals a Pretty Little Liars a teď jsem si začala stahovat Gossip girl, takže doufám, že se mi to bude líbit :)
    Moc pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PLL jsem dřív taky koukala, ale ten konec je už moc zmatený a ani mě to už nebavilo :D

      Vymazat
  7. Gilmorky miluju :) Nechápu, jak jsem na ně mohla ve svém výčtu zapomenout. Stejně tak Veronicu Mars...ta mě prostě nikdy neomrzí a nepochopím, jak ji mohli zrušit. Ten seriál má největší potenciál ze všech. Někdy je samozřejmě lepší, když seriál skončí sám od sebe, než že se musí zrušit, protože se z něj staje trapná slátanina, která už jede jen proto, že jsou za ní prachy, ale to by se Veronice podle mě nestalo :) The Amazing Race mám nejradši, stejně jako přátele :) Gossip girl ani Dva a půl chlapa mě nikdy nějak nechytlo. U HIMYM jsem přestala koukat někdy po čtvrté sérii a prý už se to potom stejně tak nějak zhoršovalo. Nemám ráda Robin :D :D
    Dr. House jsem viděla jen pár dílů, ale rozhodně to není špatné :)
    Můj čelý žebříček jsi asi zaregistrovala někdy minulý týden, tak se nebudu opakovat :)
    Super článek! :) Taky bych chtěla stíhat více seriálů, ale nějak to holt nejde. Chtělo by to dvojnásobně dlouhé dny a menší potřebu spánku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Delší dny se teda hodily.. a spánek, no už teď spím jen pár hodin :D Taky nechápu, jak jsi mohla na Gilmorky zapomenout.. :D Ale když se na to teď dívám, tak jsem taky pár seriálů opomněla, člověk si nemůže vzpomenout na všechno. A Veronica je opravdu skvělá! :)

      Vymazat
  8. Upírske denníky som pozerala asi naposledy, keď bol začiatok 5.série, potom ma to nejako prestalo baviť. :D A momentálne kukám aktívne asi len Arrow a Flasha. :)

    OdpovědětVymazat
  9. HIMYM, Gossip Girls, Gilmorky a VA jsem viděla všechny díly, další dva seriály mám také moc ráda

    OdpovědětVymazat
  10. Gilmorky a HIMYM jsou moje oblíbené seriály :)

    OdpovědětVymazat
  11. Gilmorky jsou absolutně nejlepší! :) Já ještě teda moc doporučuju Friends, na těch jsem vyrostla! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dva a půl chlapa naprosto miluju! :D Nikdy jsem to nesledovala, ale pak jsem viděla v televizi ty nové díly s Astonem a naprosto jsem se do toho seriálu zamilovala. Umírám u toho smíchy. A to samé HIMYM. I když je sleduji jen příležitostně v televizi a na přeskáčku :)

    OdpovědětVymazat
  13. Seriály poznám všetky, i keď väčšinu nesledujem, občas štvorku a pätku :-) Ja skôr sledujem Sherlocka, The Big Ben Theory, Simpsonovcov :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na simpsonovi jsem úplně zapomněla! To je taky skvělý seriál, který příležitostně koukám! :)

      Vymazat
    2. Tak to ma teší, ja ich mám veľmi rada :-)

      Vymazat
  14. Jediný seriál, který mám s tebou společný je HIMYM, ale pomalu jsem prošla všemi tvými seriály, postupně mě však všechny omrzely a navíc nebyl čas. Teď momentálně (když je čas) sleduji The walking dead, HIMYM a sem tam PLL :)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý článek :) Teď po zkouškovém jsem si vypěstovala nějakou menší úchylku na seriály, takže mám strašnou chuť dohnat čas a pustit si všechny epizody mých oblíbených seriálů..Rozkoukané mám TVD, Dr. House a Živé mrtvé :)

    OdpovědětVymazat
  16. Koukáš na dobré seriály. Přítel mě stále přesvědčuje na Suits a HIMYM :-) Sama sleduji také The vampire diaries a líbí se mi, i když je pravda, že bych na díly od třetí série znovu nekoukala, i když jsem team Damon :D . Na Gossip girl jsem vždycky chtěla koukat, ale prostě to nějak nevyšlo no. Ted se moc těším na další díly Outlander, což je skvělý seriál, a dále na Game of thrones, což má neskutečnou výpravu a ten příběh... Pravidlo pro GOT - nikdy neměj oblíbenou postavu, i když já mám moc ráda Daenerys :D
    Once upon a time jsem také velmi ráda sledovala, ale pak na to nějak nebyl čas a objevila jsem dva další dobré seriály v té době - Reign a Witches from East End :D Až na Reign jsou to všechno vlastně seriály podle knihy :D : D

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám TVD už celé shlídnuté, teď se koukám (někdy) na HIMYM..můžou za to sestřenice, které jsou do toho úplně zblázněné. Zbytek znám, ale když nemusím, tak se na ně nepodívám. :D :)

    OdpovědětVymazat
  18. TVD som niekedy sledovala, ale už ma to celkom omrzelo :)
    Momentálne sledujem The Walking Dead a sem-tam si pozriem aj Game of Thrones, aj keď mám radšej knižnú verziu ako seriálovú.
    Čo sa týka tvojich seriálov, Dr. House je klasika a vždy sa na neho rada pozriem :) :D

    OdpovědětVymazat
  19. Všechny seriály znám, ale žádný nesleduju.. :D
    Já vlastně seriály nesleduju vůbec, jenom anime.. a těch mám rozkoukaných strašně moc :D Třeba teď se dívám na Black Bullet :)
    Chtěla bych se ale začít dívat na Doctor Who & Game of Thrones (četla jsem část knih a hrozně mě to chytlo).. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Nad Superdrbnou už jsem párkrát přemýšlela, ale mám těch seriálů v plánu tolik. :D

    Na TVD jsem teď koukala, novej díl je celkem krutej. :D Ale teda, nějak se mi nelíbí českej dabing, když jsem to párkrát zapla na cinemu! -_-

    Gilmorova děvčata. <3 Já jsem se ještě stále nedostala k tomu kouknout se na opravdu všechny díly na netu, to teď doháním s Dva a půl chlapa, to jsem prostě úžasný seriály!!! :3

    HIMYM, ten zatím stále odsouvám na konec pomyslného seznamu. Ačkoliv bych ho vidět chtěla, nějak po tom netoužím tolik, jako po jiných... A Dr. House, ten je taky skělej, ale ze bych se na něj zatím měla koukat pravidelně na netu, to ne. :)

    Já ještě sleduju Arrow a The Flash, dál potom miluju NCIS, jednu dobu jsem koukala i na PLL, ale to jsem vždycky vzdala, nějak nebyl čas.

    A tka mě napadlo, vím, že je ještě dva měsíce čas, ale... :D Ty jsi loni byla na Světě knihy v Praze, že jo? Plánuješ se tam podívat i letos? Já tak nějak nemám, s kým bych se tam dopravila a sama jet nechci. :(

    OdpovědětVymazat
  21. Na Gossip Girl už bych se měla podívat! :D Jenže já jsem typ člověka, co na seriály prostě čas nemá :D

    P. S. Jsem zpátky na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  22. Sledování seriálů je úžasná kratochvíle, mohu jen potvrdit. Je to jiné než film, ale má to svoje kouzlo. Já mám raději seriály než filmy, na filmy jsem se pomalu přestala dívat (i když já nekoukám tak často ani na ty seriály). Hezký výběr ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak to já teda jedině Merlina! :D Ten už skončil, takže nemám problém s tím si při čase něco pustit, jen si musím dávat bacha na všechny ty spoilery kolem :DD Taky jsem dřív sledovala OUaT, TVD, The 100 a několik dalších, ale nemám moc času a navíc mám problém, že u žádného seriálu dlouho nezůstanu :DD Jediná výjimka jsou Riders of Berk (eh... netřeba komentáře :D) no a Merlin, ale to kvůli pobláznění do Artuše :DD

    OdpovědětVymazat