sobota 3. ledna 2015

Shrnutí roku 2014 | Všem moc děkuji ♥

Rok 2014 je opět za námi. Je k neuvěření, jak ten čas rychle utíká. Jako by to byla včera, kdy jsem si zakládala blog a ono je to už téměř tři čtvrtě roku. Ale berme to pozitivně. Je tu Nový rok, který nám dává nesmírné možnosti. Nové volby a nové články. Jako každý rok uděláme pár přešlapů, z kterých se následně poučíme, ale tak to má být. Tak si společně pojďme připomenout, jaký byl vlastně rok pro Knihy v srdcích. A nejprve hezky v číslech.

Blog byl založen v květnu, kdy od 18. května začal naplno jet. Pokud si dobře pamatuji, bylo to ještě pod jinou adresou a jménem, ale už si přesně nevybavím celé změní. Taky Vám neřeknu, kdy jsem zavedla adresu knihy-v-srdcich.blogspot.cz protože moje paměť je opravdu mizerná a občas se za to stydím. Ale můžu upřímně říct, že se současnou adresou jsem spokojená a v dlouhodobém hledisku ji měnit nehodlám. Jsem tady ráda a doufám, že to tak zůstane navždy.

-za tu dobu přibylo 164 článků včetně tohoto

-pod články mám 1724 komentářů, včetně těch mých

-blog byl zobrazen 28 791x

-získala jsem neuvěřitelných 120 pravidelných čtenářů! Za tohle úžasné číslo Vám opravdu moc děkuji ♥

-na fb stránce blogu mám 194 liku! To je taky dokonalé číslo, zvlášť, když teprve nedávno jsem oslavila 100!

To by bylo vše k číslům, za které jsem vděčná vám! Díky mým čtenářům mám chuť se posouvat dál, vyvíjet se a posouvat svoje hranice. Jste mojí inspirací a taky velkou podporou! Moc děkuji.

***

Teď něco ke Knižní výzvě na rok 2014. Jsem celkem rychlý čtenář, ale možná jsem tentokrát přecenila svoje síly, protože jsem si zvolila nejvyšší možný číslo a to je 120 knih. Výzvu jsem nesplnila, ale nevadí mi to, protože s mými 115 knihy jsem spokojená. Od září, kdy jsem nastoupila do druháku se toho na mě navalilo tolik, že jsem nestíhala ani čtení. (Ano vím, že druhák ještě není nic hrozného, ale i tak to zabírá spoustu času.)


Na rok 2015 jsem si zvolila 110 knih. Jsem možná naivní a troufalá, ale doufám a věřím, že to zvládnu. Přece jen to není nijak vysoké číslo, když je můj průměr cca 10 knih na měsíc. (Ale podle vytíženosti)

Když už jsme u těch knih, na na blogu se za tu dobu objevilo 54 recenzí na všechny možné žánry. Pro někoho nízké číslo, ale já jsem spokojená. Letošním rokem chci začít psát recenze víc a kvalitněji, ale kdo ví, jak to zase dopadne.

***

Doufám, že jsem na nic důležitého nezapomněla. Letošní rok hodlám prožít ve velkém stylu a hodně se věnovat jak kamarádům, tak i blogu. Budu se do toho snažit dávat víc, takže se těšte na více názorových článků, které dle statistik patří mezi oblíbené. Taky začnu s Měsíční chvástačkou, kterou tak všichni zbožňují, tak doufám, že to oceníte. Dál odeberu pár rubrik, do kterých nepřibývalo a nejspíš nabude pár nových. S videi oficiální končím, protože zaprvé nemám čas a za druhé mě to až tolik nechytlo. Přes prázdniny to bylo fajn, ale přes školu nestíhám skoro nic a tohle mi nepřijde jako jedna z priorit. 

Kdybyste měli jakékoliv nápady, co bych na blogu mohla zavést, klidně mi napište do komentáře. Budu ráda za každý nápad, každé oživení, protože to dělám pro vás a chci, aby se tady líbilo hlavně vám. 

Nakonec bych vám ještě jednou chtěla poděkovat za všechno. Za to, že tady pro mě jste, děláte mi radost každým komentáře, odběrem nebo laikem. Cením si vaší přízně a doufám, že tu se mnou zůstaneme i v dalších letech a spolu budeme vytvářet zajímavé a nové věci. Užijte si tok 2015! 

18 komentářů:

  1. To je nádherný článek, a moc moc gratuluji ke všem číslům a úspěchům, kterých jsi dosáhla! Rozhodně si to ty a tvůj blog zasloužíte, je jen málo blogů kde se dají najít tak úžasné recenze a články jako tady :)
    Moc se těším na další rok s tvým blogem! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek, máš v téhle komunitě opravdu úspěch :) Jinak mi 54 recenzí připadá jako poměrně velké číslo. A taky mám radost, že začneš s měsíční chvástačkou... Aspoň budu mít další srovnání.
    Hodně zdaru do dalších let!

    OdpovědětVymazat
  3. Je neuvěřitelné, jak i blogový svět rychle utíká. Zanedlouho můj blog oslaví své 4. narozeniny a mě vůbec nepřijde, že už je tak starý ....
    Hezké statistiky, a jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulujem ti k toľkým úspechom za minulý rok a prajem ti, aby ti nadšenie pre blog a knihy vydržalo ešte veľmi dlho! :) Teším sa na tvoje mesačné chvastačky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek, gratuluju i za Ami ke všem úspěchům!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A přeju ti ten nejkrásnější rok 2015, snad tu s námi pobudeš ještě dlouho!

      Vymazat
  6. Krásný článek a gratuluji ke všem úspěchům :D. A držím palce, abys splnila letošní výzvu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Čísla naozaj krásne či už počet článkov, komentov alebo likeov :-) Verím, že sa to bude len a len zlepšovať :D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásně napsáno :-). Hodně úspěchů i v dalším roce :)

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, krásné statistiky.. a těch komentářů :o Tak ať se ti i dál takhle daří a ať zvládneš tu čtecí výzvu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek :) Moc ti gratuluji ke všem dosaženým úspěchům a ke krásným číslům :) A přeji ti hodně štěstí, chutě a inspirace do dalšího blogování :) Ať se ti takhle pěkně daří i nadále :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný článek :) Gratuluji k úspěchům. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji ke skvělým výsledkům :) Jsi skvělá holka, jsem moc ráda, že jsem tě díky blogu poznala a jen piš dál, rozvíjej se, tvoř a hlavně čti :) Blog je skvělé místo, kam se vracet, když má člověk zrovna hroší den a naplňuje naše životy úžasným světlem :) Nezasvěcení to nikdy nepochopí, ale my víme, jak to je :)
    Přeji ti mnoho dalších úspěchů nejen na blogu, ale i v osobním životě :)

    OdpovědětVymazat
  13. Kratuluju k tak vysokým číslům! :)
    Jinak ohledně knižní výzvy.. no, já letos 120 zvolila, loni jsem měla 110, ale nakonec jsem s 126 knihami ukončila zapisování v půlce září. vzhledem k tomu, že čtu docela dost a jsem teprv v tercii (a k tomu úplně kašlu na učení, k velké nelibosti rodičů), bych neměla mít problém, ale nepředpokládám, že by to takhle stíhali i jiní xD
    A ještě - vše nej a hodně úspěchů v novém roce - a to nejen v blogovém světě ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Také Ti moc gratuluji a napsala jsi moc hezký článek. také Ti přeju hodně úspěchů a spoustu nových pravidelných čtenářů

    OdpovědětVymazat
  15. Myslím, že rok 2014 tvému blogu moc prospěl. :) Gratuluji ti ke všemu, čeho jsi dosáhla. :) O tom se mi asi nezdá. :)
    Přeju všechno nejlepší do roku 2015. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásná čísla, všechny si je určitě zasloužíš, jsi šikovná a chytrá mladá dáma a já k Tobě chodím moc ráda. Zrovna jsem se chystala zeptat, co Ty a videa, ale vidím, že končíš, já si dala pauzu a lidi mě namotivovali zase něco natočit a jsem ráda, tak třeba někdy časem :) Přeji Ti do Nového roku všechno jen to nejlepší, ať už na blogu nebo v životě. Všichni víme, že blogový svět je fajn, ale ten reálný je zkrátka ten důležitější! Ilonko, jsem moc ráda, že jsem Tě poznala! :)

    OdpovědětVymazat