pátek 12. září 2014

(RC) - Bytí za lásku

V ringu


Název: V ringu

Autor: Katy Evans

Nakladatelství: Baronet

Rok vydání: 2014

Vazba: e-kniha

Počet stran: 258

Série: V ringu

Díl: 1.





Anotace

Pověst nebezpečného muže provází Remingtona Tatea v ringu i mimo něj. Jeho tělo jako skála a syrová, zvířecí moc vzbuzuje šílenství v každé ženě, na kterou se podívá. Od chvíle, kdy ale spatří Brooke Dumasovou, touží jen po ní. Cítí, že má srdce zatížené temnou minulostí stejně jako on.

***

Hledáte originální, duchaplný, erotický román? V ringu splňuje všechny vaše požadavky a přidá i něco navíc, až se nebudete stačit divit. Láska, ne sex, je na prvním místě…!

Brooke je přemluvena jít na zápas, který ji vůbec nezajímá. Ale co by pro svoji kamarádku neudělala. Ale po prvním pohledu na Remingtona ví, že se jí život obrátí naruby. Ale to ještě nevěděla jak. Remy si mezi tisíce žen vybere právě ji, koho zaměstná a kdo bude muset snášet jeho nálady. Ale nebyla by to tvrdohlavá a silná Brooke, která by nezvládla jednoho namachrovaného boxera. 

V dnešní době je těžké najít kvalitní erotický román, který by nebyl jen levnou napodobeninou Padesáti odstínů šedi. Mě se to však povedlo, protože V ringu je originální, láskyplný a žhavý román. Nejde jen o sex, ale hlavně o vývoj citů dvou postav, které k sobě mají zdánlivě daleko. Hledají k sobě cestu a snaží se jeden druhého pochopit. Vše ostatní se odkládá na druhou příčku.

Jediný a jedinečný… Remington ‚Uragán‘ Tate!


Aby vše bylo zajímavější, autorka ke knize přidala seznam skladem, které jsou pro knihu důležité. Právě díky hudbě si pár dokáže vylévat své city a promlouvat se sebou. Seznam jednoduše najdete na youtube a můžete poslouchat zároveň s hlavními postavami. Vše tak působí mnohem realističtěji a krásněji.

Originalitu najdete i v jiných případech. Například se často nestává, že šampion v boxu bude mít jistou poruchu chování a sebekontroly. A Brooke je bývalá závodnice, která si poranila nohu, dvakrát. V knize taky očekávejte mnoho překvapení, ze kterých budete na prášky.

Bohužel musím zmínit i pár negativ, mezi které patří zdlouhavost. I přes všechny zmiňované kladné poznatky, občas se děj zdál příliš táhlý a ocenila bych kratší verzi. Druhým takovým záporem byl předvídatelný konec. Už na začátku je jasné, jak kniha skončí, i přes všechny překážky ve vztahu.

„O tebe,“ zašeptám „Bojím se o tebe.“


Brooke a Remington jsou sympatický silný pár, který si oblíbíte. I když se zdá být nemožné, že si vybere právě ji a ona bude chtít právě jeho, oni dva jsou si souzeni. Budete si celou dobu přát, aby překonali všechny nástrahy a mohly být nerušeně jenom spolu.

Stylově je kniha napsaná dobře, originálně a čtivě, kromě občasných natahovaných scén. Vyvolá ve vás emoce, jako je vztek, radost i smutek. Někdy se budete chtít smát, jindy brečet. Budete si připadat jako na horské dráze a budete za to rádi.

9/10
Mnohokrát děkuji za poskytnutí recenzního výtisku elektronickému knihkupectví Palmknihy.
Knihu si můžete koupit ZDE.



10 komentářů:

  1. Skvelá recenzia a kniha vyzerá byť super :)

    OdpovědětVymazat
  2. V ringu je vážne niečo nové a skvelé :) Páčilo sa mi, že síce to je erotický román, ale nie je na každej strane opis sexu. Pesničky boli dobrým nápadom (napríklad Iris som si veľmi obľúbila) a Remy bol síce chorý, ale skvelý :) Teším sa na druhý diel.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak se tak koukám, tak máš v oblibě erotické romány. Asi taky budu muset nějaký zkusit, i když se na to necítím, ale třeba mě to chytne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkná recenze Ilonko. :)
    Mně se knížka také líbila, ale zdlouhavá mi nepřišla. :) Ta hudba byla super. U čtení jsem poslouchala, ale ne vždy se mi píseň líbila. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hej, obvykle nemám moc ráda nic, co se netýká mých oblíbených zápletek, ale tohle se nezdá špatné O.o :D Uvidíme, možná si jí opravdu seženu :)
    Mimochodem, moc krásná recenze :3

    OdpovědětVymazat
  6. O knížce už jsem slyšela..no vypadá to zajímavě, tak možná až budu starší :D
    Pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná recenze. Tato kniha mě ale moc nezaujala, není to můj tyl. :)
    Jinak také mám rozečtenou knihu Labyrint:Útěk a jsem z toho zatím totálně vedle. Těším se na tvou recenzi, abych potom mohla porovnat naše názory :D

    OdpovědětVymazat
  8. Popravdě řečeno jsem měla zcela opačné dojmy z knihy :D Líbila se mi rovněž, o tom žádná, ale dívala jsem se na to zcela obráceně :D

    OdpovědětVymazat
  9. Kniha vyzerá skvele, veľmi rada by som si ju prečítala, páči sami ten námet aj nápad s pesničkami :-)

    OdpovědětVymazat
  10. V ringu je asi hodně zajímavé čtení. Jestli někdy budu mít čas, pokouknu se po tom. :)
    Hezká recenze. :)

    OdpovědětVymazat