úterý 29. července 2014

Z mé dílničky - visačky na dveře

Ahoj,
jsem tady s dalším výtvorem z mé dílničky a mých nešikovných prstů. Už mám i ikonku, kterou jsem sis sama dělala. (Taky to tak vypadá.)
Ale k věci. V neděli jsem šla do kina s Verunkou z Knihy jako sen, tak mě napadlo ji udělat nějaký originální malý dáreček. Ale co že? Tak jsem tak brouzdala po internetu až jsem narazila na visačku! V tu chvíli mi osvítila a já hned zapínala program na grafiku, ve které jsem svoje výrobky vyráběla. Kdyby někdo chtěl, je to online program na této adrese - http://pixlr.com/editor/ Je to jednoduché na ovládání, čehož jsem jasným důkazem. S ničím složitějším bych si neporadila.
Ale teď  k samotným výrobkům. Mám dvě fotky, dva výrobky, ale doma mám ještě jeden, který jsem ale zapomněla nafotit.




Je to amatérské dílo, já vím, ale jsem celkem spokojená. Na první pokusy to ujde, když vezmu v potaz, jaký jsem antitalent na všechno. 
Kdyby někdo chtěl taky, stačí napsat jakou máte rádi barvu, nebo v jaké barvě byste to chtěli mít. Buď Vám to můžu poslat jako hotový výrobek poštou, nebo jen šablonu a vytisknout si to můžete sami doma. Ale pochybuji, že by byl někdo tak odvážný, aby si zrovna ode mě, nechal něco dělat.
To bude pro dnešek všechno, doufám, že Vás nápad zaujal a klidně si zkuste doma taky něco podobného udělat! Je to lehké.
Tak příště, ahoj!


8 komentářů:

  1. Tak jako první tvůj výtvor se mi moc líbí i tyhle visačky. Je to hezký nápad. :) Cože, program na grafiku? Tak to jedině malování. :D Pořád si připadáš tak nešikovná? Koukni na mě.. ;)

    Je to jednoduché, ale zároveň elegantní. :) Já bych si klidně visačku udělat nechala, ale blogové narozky už mám za sebou, svoje až v prosinci....tak nějak nemám nárok. :( Ale kdyby ses hodně nudila, tak se ozvi... ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Náhodou je to moc pěkné a povedené. Vůbec se za takový výtvor nemusíš stydět. Za to bych se nestyděla ani já, je to moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super nápad a aj prevedenie sa mi páči, si šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ale prosímtě! Si šikovná.. :)
    Já bych něco chtěla, tedy když to nabízíš.. :3 :) Tak kdyby ses nudila, ozvi se :)

    OdpovědětVymazat
  5. tos delala sama? juu sikovna! ja jsem na takovyhle veci uplne leva ... :(

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi šikovná, moc se ti to povedlo! Mĕ by se to asi nejvíc líbilo s jiným textem jako záložka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych to nezvládla. :P Ale spíš než vysačky na dveře by se mi líbily nejaké záložky. :P Co ty na to? :D
    Kdyžtak mi napiš na Facebook (Kateřina Zimolková). :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ty se mi moc líbí, hned bych si jednu dala na dveře. :-)

    OdpovědětVymazat