čtvrtek 3. července 2014

Mini unboxing | 1

Ahoj,
takže dneska trochu oddechovka od všech těch recenzní, co tu byly. Dneska je to krátké video, kde rozbaluji svůj balíček z pošty. Včera mi došel lísteček a zásilce, takže jsem tam dneska skočila a donesla si domů knížky. A konečně jsem si taky vzpomněla, že bych mohla natočit video. A voila, opravdu jsem to dokázala.
Je to opravdu jen krátké video, ale doufám, že se někomu líbit bude. Ale je tu jeden problém. Musím Vám sem hodit odkaz a vy si to budete muset otevřít na novým okne, protože kvůli písničce (? nevím prostě kvůli čemu to je) mi to nejde nahrát normálně. Snad Vás to neodradí a stejně se podíváte.
A jako důkaz, že jste se podívali byste mi mohly do komentářů napsat, co jsou to za knihy. (Jo vím, že to někdo prostě opíše od ostatních, ale co naplat.)

12 komentářů:

  1. Síce som ti už písala komentár na FB, ale smaozrejme ti jeden dám aj sem :D Video je fajn, HG sú skvelé knihy, minimálne jednotka a dvojka a je super mať ich doma :D

    OdpovědětVymazat
  2. Promiň, nebudu opisovat nic, neboj :D Ale nefungujou mi repráky a odezírat neumím :D
    Knížky bych teda možná viděla... No, podívám se na to, určitě, až se dostanu na normální počítač.
    Vymlouvám se, co? Opravdu se ale podívám a hodím sem ještě jeden moment :)

    OdpovědětVymazat
  3. Celkem se s tím pereš :D Mě dnes přišli také knihy z Fragmentu, tak jsem měla radost :) ... Jsi taková miloučká a líbí se mi ty "kytičky" co máš v pozadí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hunger games mám ráda! A unboxingy taky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné videjko. :) Moc ti to tam sluší. ;) Tak Hunger games, já už je doma mám, v takovém tom černém svazku 3 v jednom.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi hrozně roztomilá :) A závidím ti HG v původní edici :( Mě poslali novou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky původní. Posílali mi teda jen jeden díl, mám dojem, protože ostaní jsem dostala od kamarádky, ale musíš si o to říct. :)

      Vymazat
  7. To se asi špatně stříhá co? :D
    Tři díly Hunger games, závist! :3

    OdpovědětVymazat
  8. Tak já si snad ty knihy můžu ušetřit, když jsem se koukala už včera. :D Psala jsem ti komentář na Facebook. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já chci taky HG domů.. :( Ještě jsem nečetla ani jeden díl, pouze viděla film. A vím, že knížky jsou vždycky lepší, ale já je nemám.... :( Možná na Vánoce... :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jop, já už jsem komentovala na YT :) Ale znova, hrozně skvělé video a boží knížky! A ještě víc awesome písnička :D Jeej, The Vamps <3

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé video, HG jsou super. :)

    OdpovědětVymazat