sobota 7. června 2014

Nová rubrika - Knižní seznámení

Ahooj,
dneska jen takový informační článek, protože jsem naprosto nevěděla, co napsat. Tak mě napadlo, že sem konečně napíšu tenhle článek o nové rubrice, kterou zakládám. Někteří už možná tuší o jakou jde, protože kde sleduje moji fb stránku, tak tam jsem to psala.

Není to tak úplně rubrika, nebo projekt, jaký znáte, ale nevím, kam to zařadit. Jde vlastně jen o to, že budu představovat knížky, nebo se zaobírat určitým tématem ohledně knih. Opravdu to není nic specifického, zatím mám vymyšlená dvě témata, na který budu točit videa. Ano, čtete správně, do této rubriky se budou točit videa! :)

Já bych se tímto projektem chtěla naučit hlavně mluvit do videí, zkvalitnit je, ale taky představit některé knihy, které s emi líbily, nebo naopak ne. Taky bych chtěla vědět Vaše názory, takže to bude se zpětnou vazbou. Aspoň doufám. 

Já vím, že to není kdovíjak originální, ale potřebovala jsem tomu dát nějaký název a tohle se mi jednoduše líbí. Kdo by se chtěl přidat, nebudu proti.

A můžeme začít se zpětnou vazbou hned. Jak se Vám líbí tahle nová rubrika? Co si o tom nápadu myslíte? Jestli byste měli nějaký nápady na témata, tak rychle s nimi sem, protože budu ráda za každý návrh. Zatím mám:
·         Přeceňovaná a podceňovaná kniha/série 
·         Nejlepší upíří série/kniha

Tak máte nějaké další nápady? :)


15 komentářů:

  1. Ja myslím, že to bude fajn. Hlavne aby to bavilo teba, na nás nemusíš brať ohľad :D Ak sa to bude páčiť tebe, tak bude dobre. Nezabúdaj :D
    Možno by si mohla skúsiť niečo s originálnymi knihami. Vieš, že kedy sú, kedy nie, ktorých je veľa, ktorých by si uvítala viac ... a tak :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to dobrý nápad, navíc jak říkáš - TY se budeš zdokonalovat :) ... Podle mě hned ty dvě první témata jsou fajn a do těch přeceňovaných mám hned několik návrhů, myslím, že by z toho mohla ve finále být pěkná diskuze :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě osobně se ta nová rubrika vážně zamlouvá! Těším se na nová videa a tvé zdokonalení, protože ty na něj máš :) A rozhodně ta témata zní zajímavě. Napadá mě třeba ještě Série, které chci dočíst nebo tak něco :)

    OdpovědětVymazat
  4. To se mi líbí! Třeba budu mít i nějaké další knihy na seznamu Co si chci přečíst!
    Myslím, že je to zajímavý nápad!
    Těším se!
    PS: A Ilonku, budeš ještě provozovat Čaj o páté?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano budu. Teď jsem to trochu zanedbávala, ale na prázdniny mám pár návrhů, tak to rozjedu. :)

      Vymazat
  5. Rubrika mě zaujala a první dvě témata taky. Určitě se nechám překvapit. A nějaký návrh? Momentálně mě nic originálního nenapadá....

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to zajímavě. První dvě témata jsou zajímavá. A točit budeš určitě mým foťákem až ho dostaneš co? :D Né, je to dobrý nápad :)

    OdpovědětVymazat
  7. Videa ? Videa ! :D Skvělý nápad ! :3 Témata jsou zajímavá a už se na ně těším :) Mám ráda blogové diskuse :D

    OdpovědětVymazat
  8. Je to super nápad, teším sa na zaujímavé témy :D Možno by si ako jednu z tém mohla dať - Kniha so zaujímavou magickou bytosťou :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Je to zajímavý nápad a navíc videa :3 Témata jsou zajímavé =) jinak mě ještě napadlo třeba.. série/kniha, která toho ve mě nejvíce zanechala nebo něco takového =)

    OdpovědětVymazat
  10. Super nápad, toto! :D (od mísy, to jako Čaj o páté na dobro končí? :()
    Já bych brala taky Nástroje smrti! :D A třeba prodiskutovat všechny možné žánry... atd. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Projekt bude určitě hodně zajímavý, moc se těším. :) Témata se mi líbí, dál mě napadá třeba - Knihy nebo Eknihy, ale to je asi tošku mimo, protože by se to netýkalo přímo určitých knih (ale to zase nevadí, ne? :D )... Nebo by bylo zajímavé téma povinné četby... Nakoukla jsem právě k tvému Reading books TAGU, z něj by šlo něco vybrat a více to rozvinout. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já se těším. :) Ale žádné tém amě zatím nenapadá. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Velice zajímavý nápad, už se těším :). Jednou by to třeba mohlo být o nejhezčích (či naopak) obálkách, i když to až tak není o čtení :D :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to už se těším a jsem zvědavá, co si ještě vymyslíš :)

    OdpovědětVymazat