neděle 18. května 2014

Týden s knížkou #1

Ahoj,
takže dneska je velký den. Nebo aspoň pro mě, protože tohle je první článek v historii, kde mě doopravdy uvidíte. A to na videu.
Jsem docela nervózní, jak budete reagovat, protože nejsem žádná krasavice. Byla jsem nervózní když jsem natáčela, takže to jde hodně poznat. Hodně opakuji slova, občas jsou tam blbé střihy.
Normálně byste se divili, jak je těžký nastříhat video. Já si teda vždy myslela, že to jen párkrát někde kliknou a bude to, ale ono je to docela náročný.
No jsem zvědavá, co na to řeknete.
A jestli budete chtít další videa. Já bych proti tomu asi nic neměla, protože mě to docela baví, ale příště to natočím foťákem, takže by to mělo mít lepší kvalitu. Doufám.
To by asi jako vykecávání stačilo a užijte si video.
(Ano pochopím, když ho hned po minutě vypnete :D)


Jestli to nepojede, tak odkaz máte zde: 
http://youtu.be/jT5-yFoK2WI

13 komentářů:

  1. Skvělé video! Ze začátku bylo vidět, že jsi nervózní, ale potom se to ztratilo. :) Já bych si natočit video nikdy netroufla. :D Ale už jsem nad tím přemýšlela...
    Z knih jsem četla jenom Stmívání, po těch ostatních bych se moc ráda podívala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) No nervózní jsem byla pořádně. :D Mohla bys udělat nějaký video! Bylo by to super! :3

      Vymazat
  2. Video mi nejelo, tak jsem najela na youtube.
    Já obdivuji lidi, kteří tohle dělají, ale musí to být kvalitka. Je to velmi těžké, stoupnout si před kameru, mluvit k tématu a hlavně neplácat blbosti.
    Video by mohlo být víc kvalitnější, teda spíš zvuk, protože jsem tě místy moc neslyšela :) ... Ale chybami se člověk učí a věřím, že příště to bude zase o úroveň lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Jo to s tou kvalitou vím :/ Příště to zkusím na ten foťák, snad to půjde líp :)

      Vymazat
  3. Dobrý...prosím tě...v klidu. :D Jde sice vidět, že jsi nervózní, ale pěkné. :) Ona ta nervozita hraje svoje, ale zvládla jsi to dobře. Pokud můžu radit, tak buď víc otevřená, víc "emotivní", mluvíš přece o tom, jak jsou ty knížky úžasné, (dobře, jak které..) ale ty to podáváš jako bys líčila učivo z chemie. Zkus se usmívat. :) Určitě ti to prospěje. ;)

    Ohledně kritiky Míši Burdové, asi jsem trošku změnila názor potom, co jsem byla na její besedě. Je pravda, že ta knížka není perfektní, ale kolik je vlastně perfektních knížek?!

    Co se týče Aliance, já nevím, ale připadá mi, že ten konec byl naprosto jasný....ale to asi závisí na úhlu pohledu.

    Stmívání, věř mi, že takhle nevypadá zničená knížka...měla by jsi vidět knížky po náletu mojí sestry.....Ohledně příběhu, nečetla jsem žádný díl, neviděla jsem ani jeden film a ani o tom nestojím....Teda film jsem viděla, asi 15 minut jedničky...v angličtině a to bylo ještě na základce.

    Ták, to je ode mně vše, vedla sis dobře a těším se na další video....a hlavně klídek, pohoda, není důvod být nervózní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Taková chvála fakt potěší, protože už to, že mi tady píšeš, co mám zlepšit mě povzbuzuje do dalšího natáčení. Já myslím, že teď už nebudu tolik nervózní. I když než to opadne úplně bude to asi trochu déle. A usmívat se příště budu :)
      K Míši Burdové. Ona píše dobré knihy, co jsem tak slyšela, tak je i milá a sympatická, ale hodnotila jsem knihu a ta se ji prostě nepovedla. Ale na Poselství jednorožců jsem slyšela hodně chvály :)

      Vymazat
  4. Náhodou je to dobrý! Taky jsem už přemýšlela nad tím, že bych natočila video, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Pôsobíš veľmi milo :-) Knihy, ktoré si vo videu predstavila vyzerajú zaujímavo, samozrejme VA je úžasná a Mrazivý polibek je vydareným dielom :-) Alianciu som nečítala, keďže k sérii som sa ešte nedostala. Prolekté místo (tak sa tuším volala tá ďalšia) ma pomerne zaujala, najmä, že si ju prečítala tak rýchlo :-) A aj ostatné knihy vyzerajú dobre, s výnimkou Syna pekel či ako sa to volalo :D

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou!!!! Je to v pohodě! Já bych si na to asi netroufla, takže... :D
    VA jsem si chtěla přečíst, ale ještě jsem se k tomu nedokopala :D
    Half Bad jsem ještě taky nečetla, ale mám na to obr zálusk!

    OdpovědětVymazat
  7. Muahá ! :3 Celkem jsi mě tím koncem překvapila. Pouštěla jsem si to dvakrát, abych se ujistila, že jsi řekla fakt moje jméno. :D
    Boží video. ! :) Natáčej dál a bude to čím dál lepší. :) Když jsem já natáčela poprvé, připadala jsem si jak magor, že mluvím k telefonu. :D Ale pak se to nějak ztratilo. :D
    A sluší ti to! :)
    Jinak VA si chci přečíst. Všude ty kladné recenze a já se na ty knihy stále jen dívám ve výlohách. :D
    Ohledně Syna pekel, mám na to asi stejný názor, ale autorku mám stejně ráda. Jen mě takhle série dost zklamala, protože jsem čekala, že to bude ještě dokonalejší, než KM a PJ, ale bohužél no.. :D
    A kniha Napůl zlý... Chci! :D Teď mě trochu mrzí, že jsem si jí od Databáze nevzala... :D

    OdpovědětVymazat
  8. Super video! Doufám, že uděláš brzy další.. Neboj ona ta nervozita přejde:)
    Já taky přemýšlela o natáčení videí, ale moje ráčkování tam zní opravdu divně. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Taky mám chuť točit videa ale já si v nich přijdu jak naprostej troll :D :(

    OdpovědětVymazat
  10. Nemám ráda lidi, co shazují svůj vzhled bezdůvodně. :) Takže to nedělej, ano? :D
    A hezké video :)

    Já osobně bych si na videa netroufla, protože nedokážu být přirozená. :/

    Prvních pár minut jsem přeskočila, kvůli tomu, že se ty knihy s jistotou chystám číst, ale zbytek jsem zkoukla, a i když jsi byla docela nervózní, napoprvé to nebylo špatné. :) Rozhodně trénuj, a časem to z tebe spadne. ;)

    Jo, Syn Pekel mě taky hodně zklamal. :/

    Stmívání je hodně naivní, vlastně celá série, a Bella mě často štvala, ale kniha není špatná. :)
    Jo, mě kamarádka taky zničila knihu. :/

    A nechceš z komentářů oddělat ty kódy na ověření, že nejsme roboti? :D Docela mě to štve, nevím jak ostatní, ale...

    OdpovědětVymazat