čtvrtek 22. května 2014

Knižní přírůstky 22.5

Ahoj,
rozhodla jsem se, že budu přidávat i Knižní přírůstky, ale jen vždy, když se nashromáždí víc knih. Jako například dneska.

***
Už přede týdne jsem si objednávala tři knížky z Neoluxoru. Tři knížky za 87 korun. No není to super! :3
Dneska jsem si pro ně stihla dojít, protože jsme měli jen 4 hodiny, takže byl čas tak zajít. A samozřejmě to stálo za to. Věděla jsem, co tam na mě bude čekat, ale stejně ta radost! :D

Prvně jsou to tyhle dvě malý brožurky SMS angličtina a francouzština. Angličtina je pro mamku, která se tento jazyk momentálně začala učit a fránina je pro mě. Protože ji naprosto nezvládám -.- (Písemky vždy píšu s tahákama) 


Druhá je Železný král, což je momentálně docela známá kniha. Je to první díl a vůbec nevím, co od ní čekat. Ale jen co dočtu recenzáky, tak se na ni vrhu a uvidíme. Recenze se tu jistě objeví, protože hodně lidí nad ní váhá.
***
Dál mi dneska došli recenzní výtisky od Databazeknih. Vůbec jsem je nečekala, takže jsem byla opravdu hodně překvapená, ale hrozně nadšená, protože tyhle knihy jsem si už dlouho přála a konečně je mám doma! Taky jsem si nebyla jistá jestli je vůbec budu mít, protože o ně byl hodně velký zájem. Ale naštěstí...

První stříbrná kniha snů. Určitě každý z Vás zná. Jsem na ni zvědavá, protože kdo by nevěděl, tahle autorka napsala i sérii Drahokamy, která se mi hrozně líbila.

Dál jsou tu Potrhaná křídla. Tahle autorka napsala V šedých tónech, což je kniha, která patří mezi mé nejoblíbenější. Takže na tuhle jsem ještě víc zvědavá! 
***

Nakonec tu mám jednu poslední knihu, kterou jsem si koupila, když jsem čekala na vlak. Kousíček od nádraží jsou totiž Levné knihy a já vždy, když mám čas, tak tam zajdu. A skoro vždy si něco koupím. Tentokrát u mě zabodovala tahle kniha.

První díl trilogie Chaos. Jen za 39Kč. No neberte to, když to normálně stojí kolem dvou set. Další kniha, kterou jsem si chtěla přečíst je doma! A brzy k ní přibudou další díly.
***

Pro dnešek je to vše, ale zítra jsi tu ještě pro recenzní výtisky od Fragmentu. Já vím, že jsem mohla den počkat a napsat to naráz, ale na recenzní výtisky budou určitě recenze, takže je jedno, že tady nejsou. :D

Líbí se Vám tento "projekt"? Já si myslím, že je to docela dobrý. A hlavně potom budu vědět, kdy jsem si co koupila :D



12 komentářů:

  1. Knihy vyzerajú veľmi zaujímavo, zaujal ma Železný kráľ aj tá Prvá strieborná kniha snov, ale nepochybne aj ostatné spomínané knihy budú dobré :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí. :D Železného krále mám se Světa knihy a také nevím, co od toho očekávat, takže se nechám překvapit no. :D A Silber s Potrhanými křídly už mám taky doma, ale to ty víš. :D Jsem zvědavá, co sis objednala od Fragmentu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné knihy :-). Železného krále mám taky, ale ještě jsem ho nečetla :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já má Stříbrnou zamluvenou na Den dětí! A potrhaná křídla...Ještě jsem něčetla V šedých tónech, ale chystám se na to! Ostatní neznám, ale o Železném králi jsem taky už někde slyšela!

    OdpovědětVymazat
  5. Železný král je naprosto senzační knížka, která mě naprosto totálně uchvátila. Bohužel mám doma pouze tento první díl, protože... Ono sice vyšel i druhý, ale další díly nevydali a zřejmě ani nevydají, takže mi moc nedává smysl si kupovat ten druhý.. Ale je to opravdu velká škoda :/

    OdpovědětVymazat
  6. Jůůů, Potrhaná křídla mám taky! (z knihovny) :D

    OdpovědětVymazat
  7. Železného krále jsem si hrozně moc chtěla přečíst, ale prý třetí díl u nás v ČR nevydají kvůli nízké prodávanosti a kdybych četla první dva tak bych hrozně moc chtěla vědět, jak to skončí a... No prostě mě tohle odradilo :/.
    Aááááá, První stříbrná kniha snů. Taky jsem četla Drahokamy a byla jsem z nich opravdu NADŠENÁ. Rozhodla jsem se počkat, než v ČR vyjde další díl, protože budu mít větší požitek, když si přečtu dva najednou, ale... to čekání mě hrozně ubíjí, když vidím, že tolik blogerek už má Silber koupenou :(. A to jsem chtěla počkat, až vyjdou všechny 3 díly (má to být trilogie, nebo ne?), ale tak dlouho čekat bych asi už fakt nepřežila :D
    O Rutě Sepetysové a jejích knížkách jsem už hodně slyšela, vážně bych si od ní už měla něco přečíst :). Další tituly neznám...

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavé :D některé knihy znám, ale myslím že žádnou jsem nečetla :D
    Mimochodem - recenzák od Databáze Knih? Mohla bych se zeptat jak jsi s nimi navázala spolupráci?:) Nikde jsem nenašla žádný kontakt nebo tak :D (ale já jsem slepá, nevidím ani fixku kterou mám v ruce a místo toho ji hledám po celým pokoji, takže... xD)

    OdpovědětVymazat
  9. Drahokamy jsou super. :) A brožurka angličtiny by se mi hodila. Mě sice jazyky docela jdou, ale cvičení navíc není nikdy na škodu. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky se učím fráninu, celkem náročný to je. První pololetí jsem to taky moc nezvládala, ale nakonec se držím u dvojek. Nikdy se mi nepovedlo napsat písemku na jendičku. Ale ne že bych si zas nějak stěžovala. :D Jinak Železného krále i Potrhaná křídla bych brala hned. Zajímalo by mě pak, co řekneš na Chaos. Pořád váhám, jestli si to koupit, nebo ne. I když ta cena není vůbec odrazující. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Boží knihy. :) První stříbrnou knihu snů a Potrhaná křídla ti moc závidím. :) Měla bych si je konečně pořídit. :)

    OdpovědětVymazat